Hvem vi er

 • Feldborg Informatik har udviklet software til markedsanalyse og telemarketing i mere end 25 år.

  Vores udviklere besidder et højt fagligt niveau inden for softwareudvikling og IT arkitektur såvel som inden for numerisk analyse og statistik.

  80% af vores kunder findes inden for Skandinavien, men vi arbejder også med kunder i Storbritannien og Rusland samt i Polen og de baltiske lande.

Hvad vi er bedst til

 • Vi udvikler software til indsamling og analyse af data i tæt samarbejde med professionelle markedsanalytikere.

  Vores programmer rækker fra yderst prisbillige og brugervenlige standardprogrammer til højt specialiserede og kundetilpassede Enterprise Feedback Management systemer.

  Det er kendetegnende for systemerne, at de er baseret på vores kompetencer inden for udvikling af sikre systemer til indsamling og håndtering af personfølsomme data.

Hvorfor vælge os

 • Vores erfaring med integration af IT-systemer samt vores erfaring med udvikling af systemer til håndtering af fortrolige data giver vores kunder og samarbejdspartnere sikkerhed imod ubehagelige overraskelser i forbindelse med udviklingsopgaver.

  Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om hvordan vores brugervenlige værktøjer kan finde anvendelse i din organisation.

Løsninger

 

Vi udvikler kreative løsninger, som skaber værdi for vores kunder

 • Spørgeskemaundersøgelser

  Webanalyser.dk, er et billigt og enestående brugervenligt website til spørgeskemaundersøgelser. Systemet indeholder en lang række funktioner, som man ellers kun finder i de mest avancerede systemer.

  Man kan vælge at betale et fast beløb pr. undersøgelse (pay-per-survey), eller man kan opnå en rabat ved at tegne abonnement, hvis man planlægger at gennemføre flere undersøgelser med systemet.

  Læs mere...

 • E-voting

  Vi bistår foreninger og organisationer med gennemførelse af elektroniske valghandlinger.

  Med vores E-voting software kan urafstemninger, formandsvalg, medarbejdervalg til bestyrelser m.v. gennemføres sikkert og uden at der opstår tvivl om processen.

  Alle organisationer kan opnå besparelser og effektivisering ved at indføre digitale valg.

  Læs mere...

 • Scanning

  Vi udfører såvel skanning som traditionel indtastning af data fra dokumenter og formularer.

  Store opgaver løses hurtigt og effektivt, og vi indlæser data fra enhver formular, også selvom formularen ikke er trykt med henblik på maskinel læsning.

  Dataregistrering er en tillidssag, og vores kunder kommer igen og igen på grund af den meget høje kvalitet i vores dataregistrering

  Læs mere...